top of page

Bereikbaarheid

Alle gesprekken vinden steeds plaats na afspraak in de Artsenpraktijk te Welle. Op onderstaand plan kan je de ligging van de praktijk bekijken. Er is voldoende parkeerplaats aan de voorkant van de praktijk.

 

Adres

Artsenpraktijk De Dender     

Elf Dagwand 53 A

9473 Welle

 

 

Hoe te bereiken?

Kom je met de bus, dan is er een bushalte aan de kruising met de Elf Dagwand. Deze bushalte noemt Welle Steenveldlaan. Buslijnen 31 en 32 stoppen aan deze halte. Voor meer informatie over de buslijnen klik hier. Om je reis te plannen klik hier.

 

Kom je met de trein, dan verlaat je het station Denderleeuw langs de achterzijde. Je neemt de Kouterbaan naar rechts. Na ongeveer 8 minuten stappen kom je aan het kruispunt van de Kouterbaan en de Steenweg. Sla aan de Steenweg rechtsaf. Neem vervolgens de eerste straat links. Dit is de Steenveldlaan. Tenslotte neem je onmiddellijk de eerste straat rechts. De Artsenpraktijk bevindt zich langs de rechterkant in de Elf Dagwand. 

 

Aan de achterzijde van het station Denderleeuw kan je ook buslijn 31 of 32 nemen. De volgende halte kan je uitstappen aan de Steenveldlaan in Welle. 

 

 

 

bottom of page